Glava

Dopis društvom in organizatorjem prireditev PDF natisni
Četrtek, 08. oktober 2015 08:59

OBČINA MARKOVCI
Uredniški odbor Lista iz Markovcev
Markovci 43,  2281 MARKOVCI
Tel: 02 788 88 80, Fax:  02 788 88  81

SIP TV
Branko Veselič s. p.
Dornava 116 d
2252 Dornava Markovci, 7. oktober 2015

Zadeva: Dopis društvom in organizatorjem prireditev

Spoštovani,

ker želimo, da je dogajanje v naši občini vidno tako na lokalni televiziji SIP TV kot v občinskem časopisu List iz Markovcev, vas pozivamo, da ob organizaciji vaše prireditve obvestite tudi vodstvo SIP TV in Uredniški odbor občinskega časopisa. Žal se večkrat zgodi, da prireditev spolzi ravno zaradi slabe komunikacije in obveščanja.

Prilagamo kontaktne podatke obeh medijev:

SIP TV
Branko Veselič: 041 618 044, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

UREDNIŠKI ODBOR
Irena Pukšič, predsednica: 031 349 296, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Želimo, da dogajanje spremlja čim širši krog gledalcev in poslušalcev, zato PRAVOČASNO poskrbite, da bo obvestilo o prireditvi prišlo tudi v roke medijem.

Rok za oddajo gradiva za List iz Markovcev je 20. oktober 2015. Pošljite ga na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Kot ste lahko opazili, v vsaki številki objavimo tudi prireditvenik; čimprej nam posredujte osnovne informacije o dogodku za prihodnja dva meseca.

Odslej bo kronika občine Markovci na sporedu vsako ZADNJO soboto v mesecu. Izjema bo oktobrska kronika, ki bo predvajana v soboto, 17. oktobra.

Prav tako vas pozivamo, da prireditve redno in pravočasno vnašate v koledar dogodkov na spletni strani Občine Markovci. Le tako bomo dosegli, da ne bo prišlo do podvajanj, zagotovljeni pa bosta ažurnost in obveščenost. Navodila za uporabo in vnos ste prejeli, v nasprotnem primeru pa nas obvestite in vam jih bomo znova predali.

Želimo vam energije in idej pri snovanju prireditev.

SIP TV in Uredniški odbor Lista iz Markovcev

Zadnjič posodobljeno Petek, 03. junij 2016 18:59